TH10 QuadLaLoon

Ilmahyökkäykset on tällä hetkellä SE juttu, ainakin ylemmillä (10 & 11) TH-tasoilla. Farmaaminen erilaisilla koira/pallo/minion/pikkulohi/isolohi -yhdistelmillä on usein varsin yksiselitteistä (ja tällä hetkellä helppoa): Koirat eteen, pallot/lohet pitkässä linjassa perään (ja mahdollisesti minionit toisessa linjassa vielä näiden perään). Ilmaveiveillä on kuitenkin mahdollista saavuttaa myös kovia tuloksia sodissa ja kippoja nostaessa. Kolmen tähden ilmahyökkäykset ovat realistisia tällä hetkellä kaikilla ylimmillä TH-tasoilla, mutta toisin kuin farmausvedot, nämä vaativat hieman enemmän etukäteissuunnittelua ja täydellisen toteutuksen. Tässä jutussa esitellään yksi kova TH10 ilmahyökkäyskombinaatio, jolla voit moukaroida vastustajan sotakylät maan tasalle ja olla oman elämäsi Raipe.

Joukot:
3 x Koira
26 x Kallopallo
5 x Minion
5 x Pommi

Litkut:
2 x Rage
2 x Freeze
3 x Haste

Apujoukkoihin:
1 x Koira
1 x Kallopallo
1 x Myrkky

Avain kolmen tähden vetoihin tällä taktiikalla on kuninkaallisten tehokas käyttö. Kunkulla ja AQ:lla on kolme objektiivia tärkeysjärjestyksessä: 1. Vihulaisen AQ:n tappaminen, 2. CC-joukkojen tappaminen ja 3. Rakettien tuhoaminen (yhden tai useamman). Kaikkia näitä ei joka hyökkäyksessä pysty tekemään, mutta mitä useamman kohdan näistä saa suoritettua, sitä paremmiksi mahdollisuudet kolmen tähden lanaukseen muodostuvat.

Kuninkaallisten muodostaman tapporyhmän hoidettuaan tehtävänsä parhaan kykynsä mukaan on loppuosa hyökkäyksestä varsin yksinkertainen:

  • Valitse hyökkäyssuunta ilmajoukoille. Ei mielellään kohti puhaltimia, tai samanaikaisesti kohti kahta infernoa.
  • Lähetä 2 koiraa per ilmapuolustus ja niiden perässä pallot pitkässä suorassa linjassa (mieluiten monella sormella pudotettuna)
  • Käytä hastet ennen ilmapuolustuksia, jotta pallot pääsevät nopeasti niiden kimppuun
  • Freezet infernoiden päälle kun ne tarttuvat palloihin, raget mieluiten ytimen päällä, tai kovissa puolustussumpuissa
  • Minionit auttavat lopussa kylän siivoamisessa maan tasalle

Oikein toteutettuna tämä on yksinkertaisen tehokas taktiikka, jolla kaatuvat tappiinkin kehitetyt TH10-kylät. Tärkeää on tunnistaa sopivat kohteet, joissa kuninkaallisten tapporyhmä saa vähintäänkin kaksi kolmasta tavoitteestaan suoritettua. Alla olevista videoista näet käytännön esimerkkejä näistä hyökkäyksistä ulkomaankielellä selostettuna.

Comments 1

  1. Profiilikuva käyttäjästä Groteskh

Vastaa